0
Posted June 19, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

4 idei de cadouri de nunta memorabile

4 idei de cadouri de nunta memorabile
4 idei de cadouri de nunta memorabile

In ultima vreme au devenit destul de populare cadourile de nunta. Chiar daca acestea sunt mai obisnuite pentru cununia civila, iar la nunta se obisnuieste cadoul in bani, unii dintre invitati opteaza si pentru un cadou memorabil pentru fericita pereche.

Si exista cateva idei de cadouri frumoase, de bun gust, sau personalizate care ar putea fi apreciate si ar surprinde cu siguranta cuplul recent casatorit:

 

1. Rama foto de argint

O rama foto de argint este un cadou clasic, unul care va putea gazdui poza preferata de nunta a cuplului pentru multi ani. In general, aceste rame se potrivesc in aproape orice design, de la traditional la contemporan.

Puteti grava pe rama un citat reprezentativ sau numele mirilor pentru o nota mai personala.

2. Rama foto si ganduri

Un cadou inedit ar putea consta intr-o rama foto unica ce gazduieste un print reprezentativ, personal: data aniversara scrisa cu caractere romane, colaj foto, un citat, un gand bun, un sfat, etc.

Ii puteti da o nota personala incadrand print-ul cu semnatura fiecarui invitat de la nunta.

3. Cos de sarbatoare

Inspirandu-va din traditia Craciunului de exemplu, puteti crea un cos cadou care poate fi umplut cu lucruri funny, reprezentative, utile, sexy, romantice, etc. Puteti opta pentru elemente care definesc un hobby, o preferinta culinara, mici accesorii traznite cu anumite conotatii, etc.

4. Cadou de viata de cuplu

De asemenea, le puteti face mirilor un cadou care sa reprezinte inceputul oficial al vietii in doi: o lenjerie personalizata, un set de papuci de cuplu personalizati, un set de cani de cafea de cuplu, orice care sa le aminteasca de faptul ca acum sunt un cuplu cu acte in regula.

Indiferent ce alte idei aveti, amintiti-va ca aceasta ar trebui sa se deosebeasca de toate cadourile clasice pe care mirii le-ar putea primi, dar totusi sa fie de bun gust si utile.