0
Posted July 7, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

6 sfaturi pentru a evita cele mai obisnuite 6 regrete dupa nunta – Partea a II-a

6 sfaturi pentru a evita cele mai obisnuite 6 regrete dupa nunta - Partea a II-a
6 sfaturi pentru a evita cele mai obisnuite 6 regrete dupa nunta - Partea a II-a
Si ca sa ne asiguram ca minimizam regretele dupa nunta, continuam sa va impartasim sfaturile noastre:
3. Ati omis cateva persoane de pe lista de invitati
Lista de invitati la nunta poate fi un lucru extraordinar de greu si s-ar putea sa fiti nevoiti sa alegeti dintr-un grup mai mare de oameni, iar asta s-ar putea transforma ulterior intr-un regret. Nu omiteti pe nimeni pe care l-ati vrea aproape in ziua nuntii decat in cazul in care sunteti 100% convinsi ca nu ii vreti la nunta. Este mai bine sa depasiti numarul de invitati pe care vi l-ati propus decat sa regretati mai tarziu.

4. Ati uitat sa mancati sau sa beti

Ca mire si mireasa cu siguranta veti fi extrem de  ocupati si solicitati in toate partile si de toata lumea, dar pentru asta nu trebuie sa omiteti sa mancati sau sa beti. Este un moment crucial si nu va permiteti luxul de a vi se face rau pentru ca nu ati mancat sau pentru ca nu v-ati hidratat suficient. Si pana la urma voi ati ales meniul. Bucurati-va de el!

5. Ati baut prea mult

Nunta inseamna sarbatoare, iar asta merge cu un pahar de alcool, dar se poate transforma si intr-un regret urias. Excesul de alcool va poate pune in fata unei situatii jenante sau va poate face sa uitati anumite momente ale nuntii. Daca stiti ca aveti tendinta de a exagera, rugati o persoana de incredere sa fie cu ochii pe dumneavoastra si alternati alcoolul cu apa sau bauturi fara alcool pentru a mentine totusi un echilibru.

6. Cadeti prada stresului

Este usor sa cazi in plasa stresului insa acest lucru poate fi fatal, iar regretele vor fi tarzii. Stresul si nelinistea pe care le provoaca organizarea nuntii pot fi coplesitoare si se pot transforma intr-o drama in ziua nuntii. Nu lasati acest lucru sa va ruineze cea mai fericita si frumoasa zi din viata. Totul este aproape de sfarsit. Eliberati-va de stres si concentrativa pe imagine de ansamblu.