1
Posted July 1, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

6 sfaturi pentru a evita cele mai obisnuite 6 regrete dupa nunta – Partea I

6 sfaturi pentru a evita cele mai obisnuite 6 regrete dupa nunta - Partea a II-a
6 sfaturi pentru a evita cele mai obisnuite 6 regrete dupa nunta - Partea a II-a

As  fi putut, as fi vrut, ar fi trebuit! Astfel de ganduri nu ar trebui sa iti treaca prin cap, mai ales dupa nunta, cand se presupune ca stresul a luat sfarsit.

Exista momente in viata cand ajungem sa regretam ca am facut sau ca nu am facut ceva, dar cand vine vorba de un moment special, asa cum este nubta, ultimul lucru pe care ni-l dorim este sa avem regrete, indiferent despre ce ar fi vorba. Si chiar daca nu vom reusi sa eliminam in totalitate lucrurile pe care am putea ajunge sa le regretam, totusi trebuie sa incercam. Iata care ar fi cele mai mari si mai obisnuite regrete si cum putem evita:

1. Nu am angajat un fotograf profesionist

Nunta inseamna cheltuiala si implicit cautarea de modalitati pentru a economisi. Din acest motiv, unul dintre cele mai mari regrete ale unei mirese este ca nu a angajat un fotograf profesionist. Este drept ca solutia va ajuta sa economisiti o suma importanta, dar trebuie sa fiti constienta ca prietenii nu au nici priceperea si nici aparatura necesara pentru a va putea asigura cele mai frumoase poze de nunta. Incarcati sa gasiti o solutie pentru a angaja un fotograf si cu siguranta nu veti regreta.

2. Nu am facut poze cu toata lumea

Faptul ca nu ati facut poze cu toti invitatii poate fi un regret major dupa nunta. Indiferent cat de organizata sunteti in planificarea nuntii, lucrurile nu vor merge intotdeauna conform planului si chiar daca nu aveti suficient timp pentru a face poze, trebuie sa gasiti. Invitatii vi i-ati ales singuri, iar acestia se presupune ca fac parte dintre persoanele dragi si apropiate. Gasiti-va timp pentru a face poze cu toti. In primul rand ca nu se vor simti neglijati sau neindreptatiti, iar in al doilea rand va veti bucura cu siguranta la final. Sunt amintiri pe care le veti pretui pentru totdeauna.