0
Posted June 25, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

6 sfaturi pentru o coafura perfecta in ziua nuntii

6 sfaturi pentru o coafura perfecta in ziua nuntii
6 sfaturi pentru o coafura perfecta in ziua nuntii

Este oarecum un cliseu, dar coafura este cheia succesului in ziua nuntii. Cel putin in privinta aspectului miresei, pentru ca trebuie sa tina toata seara, sa se potriveasca temei nuntii, sa defineasca mireasa, sa puna in evidenta detaliile rochiei, sa sustina voalul, etc. Iar pentru asta va trebuie coafura perfecta si implicit cateva sfaturi esentiale de la specialisti:

 

1. Inspirati-va

Dupa ce ati ales rochia si tema, daca mergeti pe una, va trebui sa decideti asupra coafurii care trebuie sa se incadreze in aspectul general. Si puteti gasi inspiratie in revistele de specialitate sau chiar in evenimentele de pe covorul rosu.

2. Nu exagerati

Majoritatea mireselor vor ceva diferit in privinta parului pentru ziua nuntii, lucru perfect de inteles. Insa nu este indicat sa incercati o coaura pe care nu ati mai avut-o niciodata pana acum. Nu cred ca va doriti ca mirele sa nu va recunoasca.

3. Probati

De obicei cand ne cumparam ceva de imbracat, inainte de asta probam. Acelasi lucru se aplica si coafurii. Odata ce v-ati hotarat asupra coafurii, programati-va la o proba si luati cu dumneavoastra si cateva poze ale rochiei. Stilistul isi va face o parere despre ce ar trebui sa faca si ar putea veni chiar si cu sugestii bune.

4. Ingrijiti-va parul

Pastrati-va parul sanatos, aplicand tratamente si masti de fiecare data cand va spalati la cap, incepand cu cateva luni inainte de nunta. De asemenea, daca doriti sa aveti parul lung pana la nunta, asigurati-va ca indreptati cu regularitate varfurile, deoarece varfurile tocite scurteaza parul.

5. Par vopsit stralucitor

Daca obisnuiti sa va vopsiti, atunci este indicat ca ultima vopsire inainte de nunta sa o faceti cu 1-2 saptamani inainte. Astfel, veti putea scapa, prin spalare de orice surplus de vopsea, iar in ziua nuntii culoarea parului va fi stralucitoare.

6. Accesorii

Accesoriile sunt la moda in acest an, in special florile, care pot completa de minune un voal superb si o coafura potrivita.

Acordati atentie parului, iar acesta va va multumi in ziua nuntii printr-o coafura perfecta.