0
Posted June 29, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

7 lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte de luna de miere

7 lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte de luna de miere
7 lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte de luna de miere

In timp ce nunta reprezinta un efort comun cu familia si prietenii, luna de miere este de obicei prima decizie pe care o luati “in familie”, in noua dumneavoastra familie. Nu toti tinerii casatoriti pleaca in luna de miere, insa, daca aveti ocazia, plecati! Va va ajuta sa va relaxati dupa stresul nuntii si va veti putea bucura de cateva zile minunate impreuna.

Iata cateva sfaturi pentru a va asigura ca luna de miere este asa cum ati visat-o:

1. Decideti bugetul

Va permiteti un sejur la un hotel de 5 stele, un tur al tarii, un tur al Europei, un sejur modest?

Stabiliti care este bugetul pe care l-ati putea aloca, iar apoi stabiliti destinatia.

2. Discutati despre ideea de vacanta perfecta

Va plac sporturile? Va place soarele? Va plac destinatiile exotice?

Faceti o lista cu ce v-ati dori cel mai mult si comparati raspunsurile. Casnicia inseamna compromis si intelegere, iar acesta este inceputul.

3. Alegeti destinatia

Ati ales bugetul, ati hotarat preferintele, acum alegeti destinatia. Apelati cu incredere la o agentie de turism pentru a va usura munca. Ii spuneti ce v-ati dori, iar agentii de acolo va vor indruma in directia potrivita.

4. Verificati actele

Mai ales in cazul in care optati pentru o vacanta in strainatate, este foarte important sa verificati pasaportul, buletinul si toate celelalte acte. Nu vreti sa va treziti ca nu puteti pleca din cauza ca pasaportul nu mai este valabil de exemplu.

5. Protejati-va intimitatea

 

Tineti secreta destinatia. Indiferent cat de bine intentionati ar fi, nu cred ca vreti sa fiti vizitati de prieteni sau familie in luna de miere. Luna de miere este pentru doua persoane, PUNCT! Fara copii, animale, prieteni, companie.

6. Luati mai multi bani decat considerati ca v-ar trebui

Chiar daca luna de miere a fost achitata si toate serviciile sunt incluse, tot aveti nevoie de bani. Iar luna de miere este sarbatoare. Cheltuielile sunt imprevizibile.

7. Programati-va timpul. Pentru nimic!

Chiar daca aveti o multime de optiuni, referitoare la locuri de vizitat si lucruri de facut, pana la urma este luna de miere. Si nu sunteti constransi de nimic!