0
Posted February 27, 2015 by admin in Sfaturi utile
 
 

Aranjamente florale inedite pentru un inceput de primavara minunat!


Oare femeile isi mai doresc sa primeasca flori? Micile gesturi de atentie, romantism, dragoste si cavalerism, prietenie devin desuete in societatea noastra?

Tot mai multi dintre voi va puneti intrebarea daca iubita, mama, prietena sau colega se mai bucura daca primesc flori sau prefera un obiect mai “util” sau mai costisitor?

Raspunsul la aceste intrebari este simplu!

Priviti cu atentie in ochii unei femei atunci cand primeste flori. Ati observat cum chipul i se lumineaza si puteti citi adevarata bucurie? Data viitoare cand alegeti un cadou “util”, priviti-i chipul si cautati aceeasi bucurie… Apoi daruiti-i flori!

Primavara este aproape aici, iar florile sunt cel mai frumos cadou pe care il puteti face persoanei dragi. Un simplu buchet de flori poate aduce zambetul chiar si pe buzele celei mai triste persoane.

In luna Martie fa-i o surpriza alesei tale! Un aranjament floral inedit este exact ce iti trebuie pentru a-i umple inima cu lumina anotimpului preferat al tuturor doamnelor si domnisoarelor.

Cand alegi un aranjament floral de acest gen, este inevitabil sa aduci bucurie persoanei careia il daruiesti.  Cui nu ii plac florile? Acum raspunde la intrebarea: Cui nu ii plac florile si animalutele simpatice? Nici nu mai trebuie sa stai pe ganduri pentru un raspuns…

Un ursulet, un iepuras, un elefantel roz? Dar ce zici de un calut sau un porcusor roz cu aripi de ingeras? Noi credem ca ar fi cel mai inedit buchet de flori pe care l-ar putea primi persoana draga tie, iar bucuria va fi garantata.

Ce poate fi mai dragut decat un aranjament floral cu un catel alb si pur? Un aranjament floral cu doi catei simpatici!

Noi ti-am pregatit o galerie de imagini care cu siguranta te vor convinge, iar urmatorul pas este al tau. Adu-i zambetul pe buze doamnei sau domnisoarei speciale din viata ta! Merita!