1
Posted July 6, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

Au revenit bacaniile! Unde? In Bucuresti!

Au revenit bacaniile! Unde? In Bucuresti!
Au revenit bacaniile! Unde? In Bucuresti!

Va mai amintiti bacaniile? Conceptul acela de magazin prietenos, unde oamenii puteau schimba o vorba in timp ce isi rasfatau simturile cu mirosurile si gusturile minunate ale bucatelor locale si de unde iti puteai achizitiona tot ce aveai nevoie?

Ei, pentru o perioada au disparut, dar conceptul nu a disparut, iar astazi, bacaniile, acele pravalii in care un bacan iti vinde produse alimentare au reaparut. Dar de data asta, modernizate si parca mai insufletite ca odinioara, influentate de conceptul de bacanie intalnit in alte tari emancipate.

Iar in Bucuresti, bacaniile sunt multe si fiecare are propriile reguli.

Cu siguranta conceptul de bacanie este in plina ascensiune si putem spune chiar ca este un trend gastronomic ce promoveaza calitatea si produsele sanatoase.

Bacaniile din Bucuresti incorporeaza atat traditionalismul cat si modernismul, functionanad dupa principii traditionale transpuse si adaptate la perioada moderna.

In aceste pravalii puteti gasi produse speciale, locale si internationale, produse bio dar si preparate pe care le puteti gusta la fata locului, pregatite dupa traditiile specificului si de cele mai multe ori cu produse provenind din diverse gospodarii si mici producatori, pentru care gustul romanesc mai are inca multe de oferit clientilor.

Fie ca este din cudriozitate, fie ca asteptati de mult un asemenea magazin, experienta propusa va fi cu siguranta una pe care nu o veti regreta.

Unde gasiti o asemenea experienta?

1. Bacania Veche

Bd. Barbu Vacarescu 49, Bucuresti

Telefon: 021 210 12 22

 

2. La Baciu

Calea Floreasca, 69, Bucuresti

Telefon: 0730 890 900

 

3. Pukka Food

Str. Piata Amzei 13, Bucuresti

Telefon: 0728217127

 

4. Bacania ROD

Str. D.I. Mendeleev nr. 2, Bucuresti

Telefon: 0723 028 036