0
Posted June 15, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

Capcane muzicale de evitat la orice nunta

Capcane muzicale de evitat la orice nunta
Capcane muzicale de evitat la orice nunta

Muzica este cheia unei nunti de succes. Iar pentru a ne asigura ca muzica va transforma nunta intr-un succes de neuitat, trebuie sa tinem cont de cateva capcane pe care trebuie sa le evitam:

1. Plasati DJ-ul sau formatia langa ringul de dans

Este foarte important ca un DJ sau o formatie sa interactioneze cu invitatii, sa aba contact vizual cu acestia, pentru a putea intelege daca muzica este pe placul acestora, pentru a raspunde rapid solicitarilor, pentru a lua pulsul de la fata locului.

Iar plasarea langa ringul de dans este solutia potrivita.

2. Evitati muzica tematica

Chiar daca nunta are o tematica pe care se bazeaza, nu ne putem alege si muzica in functie de aceasta. De exemplu cum ar fi daca am avea ca tematica anii ’70 si ne-am gaza invitatii cu muzica acelei perioade? unii poate nici nu erau nascuti atunci, unora poate nu le-a placut niciodata. Si chiar daca nu este asa, acelasi stil muzical poate fi extrem de obositor de ascultat o seara intreaga.

3. Nu opriti muzica

Nu trebuie sa existe niciun moment lipsit de muzica!

Imaginati-va cum ar fi sa se opreasca muzica in timpul mesi de exemplu. Oamenii discuta, unii vorbesc tare, altii au o discutie contradictorie, etc, iar o pauza muzicala poate crea un moment ciudat si jenant pentru unii dintre acestia.

 

4. Nu intrerupeti servirea mesei cu o sesiune de dans

Pe langa faptul ca ar fi cosmarul ospatarilor, care ar trebui sa faca slalom printre invitatii entuziasti sa iasa la dans, iar mancarea se va raci, aceasta intrerupere poate crea confuzii invitatilor.

De obicei, la nuntile romanesti, servirea mesei este un eveniment scos in evidenta, iar dansul in timpul acesta ar ruina momentul.

5. Nu umpleti seara cu momente artistice

Un program incarcat, plin cu evenimente artistice nu ar face decat sa intrerupa starea de spirit de pe ringul de dans. Invitatii sunt destul de greu de scos la dans, apoi destul de greu de retinut pe ringul de dans, iar daca ii mai si intrerupeti dupa ce ati realizat acest lucru, indiferent ce moment artistic urmeaza, dispozitia le poate fi ruinata.