0
Posted December 14, 2016 by admin in Sfaturi utile
 
 

Cele mai frumoase saloane nunta Bucuresti


Cu siguranta visezi la o nunta ca in povesti, precum ai vazut in filme sau precum ai citit in carti.

Printre cele mai cautate stiluri de decorare a unui salon nunta sunt stilurile elegant, clasic si modern. Saloanele vor fi aranjate in functie de preferinte, astfel incat sa se potriveasca cu personalitatile mirilor.

Saloanele de nunta decorate numai cu alb sunt clasice si foarte elegante. Aceste decoruri nu se vor demoda niciodata si sunt pe placul multor mirese. Fetele de masa sunt albe, imaculate, aranjamentele florare se bazeaza pe flori albe precum trandafiri albi, frezii sau crini si sunt insotite de sfesnice cu lumanari albe.

Pentru a creea o atmosfera de poveste, puteti alege saloane decorate cu alb si argintiu, unde se va pune accent pe stralucire. Acest decor este potrivit sezonului rece, deoarece creeaza impresia unui palat de gheata.

Daca sunteti adepti ai stilului modern, atunci puteti alege un salon decorat cu o paleta mai larga de culori. In general se merge pe nuante de lila, purpuriu, fuchsia, violet si albastru. Denota fericire si binedispunere. Merge foarte bine in sezonul cald.

Saloane Nunta Bucuresti

Saloanele de nunta decorate cu alb si rosu sunt de departe cele mai elegante. Se merge mult pe trandafiri alb si rosii. Scaunele de asemenea se vor imbraca in rosu. Pentru a completa stilul acesta elegant se va alege satinul pentru scaune.

Un salon ce inspira puritate, caldura si rafinament este cel decorat in nuante de alb si roz pal. Ca si aranjamente florare puteti alege in functie de buget: crizanteme, frezii albe si roz, trandafiri mici albi sau roz, orhidee, crini. De mare efect sunt florile care pe langa aspectul placut, sunt caracterizate si de un parfum imbientor.

Indiferent de tema aleasa, va trebui sa completezi stilul cu jocuri de lumini, fum si muzica buna.

Am gasit in Bucuresti un ballroom J’adore Ballroom ce ne pune la dispozitie mai multe saloane, cu diferite capacitati, dar care vor fi decorate in diferite stiluri.