0
Posted June 3, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

Cum ar trebui sa imi planific luna de miere? Unde ar trebui sa imi petrec luna de miere?

Cum ar trebui sa imi planific luna de miere? Unde ar trebui sa imi petrec luna de miere?
Cum ar trebui sa imi planific luna de miere? Unde ar trebui sa imi petrec luna de miere?

In mijlocul planificarii nuntii apare si intrebarea: “Unde ar trebui sa ma duc in luna de miere?”

Luna de miere este cea mai buna recompensa de dupa nunta, un moment in care putem fi impreuna cateva zile, linistiti, dupa o perioada extrem de stresanta.

In primul rand, nu gresiti de la inceput. Nu trebuie sa va ganditi “unde as vrea sa merg in luna de miere?” ci ” unde am vrea sa mergem in luna de miere?” Nu uitati ca acum sunteti doi!

Planificati luna de miere in functie de aria de interes

V-ati indragostit pentru ca aveati multe in comun si va placeau aceleasi lucruri? Atunci este foarte bine!

Ati putea avea totusi cateva pareri diferite in ceea ce priveste destinatie, bugetul alocat sau timpul pe care vreti sa il petreceti departe de casa, dar toate acestea se pot rezolva cu discutii pasnice ascultand si parerea celuilalt.

Planificati luna de miere in functie de vreme

Luna de miere este deliciul tinerilor insuratei! Nimeni nu vrea sa isi petreaca luna de miere in ploaie sau frig, mai ales daca alegeti sa plecati in anotimpul cald, asa ca este mai mult decat necesar sa va informati in prealabil despre starea meteo, iar apoi puteti cauta destinatiile ideale pentru luna si anotimpul in care va aflati.

Acordati atentie locului de cazare

Trebuie sa faceti diferenta intre un motel, un hotel, un resort si intre serviciile pe care acestea vi le ofera, demipensiune, all inclusive, ultra all inclusive.

Fiecare stie unde isi doreste sa mearga sau cum vrea sa isi petreaca luna de miere si ar trebui sa va pregatiti dinainte, pentru a cunoaste toate informatiile referitoare la cazare si la serviciile de care veti beneficia, pentru a fi in conformitate cu dorintele si nevoile dumneavoastra.

Planificati destinatia

Dupa ce ati hotarat cand vreti sa plecati, cat vreti sa cheltuiti, cum va fi vremea si unde va doriti sa va cazati a venit vremea sa alegeti si destinatia. Teoretic, acesta este startul casniciei, momentul de la care vor incepe toate amintirile dumneavoastra de cuplu.

chiar daca pare a fi o sarcina usoara, luna de miere nu este chiar un lucru de neglijat. Pana la urma este un moment mult asteptat, care trebuie sa se dovedeasca a fi o experienta unica, de care sa va amintiti intotdeauna cu placere.