0
Posted March 24, 2015 by admin in Sfaturi utile
 
 

Decorarea meselor cu lumanari in combinatii inedite. Flori, petale si pietricele decorative!


Un rol important in crearea unei atmosfere de poveste pentru evenimentul vostru il au decoratiunile. Decorarea meselor cu lumanari poate oferi un aer romantic, iar folosind combinatii inedite de flori proaspete, petale si pietricele decorative puteti obtine o varietate de piese centrale care vor da stil si eleganta petrecerii.

Daca piesele centrale de pe mesele festivitatii sunt concepute cu accent pe lumanari roz, mov si rosii, vor da un aer cald si bland locatiei. Lumanarile sunt decoratii simple si elegante care creaza o atmosfera speciala. In combinatie cu flori, vor deveni minunate piese centrale pentru o masa stilata si romantica.

Florile care accesorizeaza lumanarile vor schimba radical mesele oaspetilor si decorul, aducand caldura si intrigand prin lumina si reflexiile oferite salonului care gazduieste evenimentul. Ocaziile speciale vor fi invaluite de un aer misterios si de o caldura imbietoare.

Pot fi folosite si lumanari simple, folosindu-va de stative speciale sau chiar de pahare si vaze de sticla umplute cu apa si decorate cu flori plutitoare. Acestea vor deveni piese centrale cu o nota unicata si creativa, fiind romantice si inspirand puritate. Fie ca folositi lumanari albe, roz, mov sau rosii, combinatiile vor arata minunat pe mesele invitatilor vostri, iar atmosfera va fi de poveste.

Pentru decorarea meselor, puteti adauga lumanarilor si pietricele decorative, fie din sticla, fie perlate, adaugand putin romantism daca le accesorizati cu matase sau chiar hartie ornamentala. Lumanarile vor arata extraordinar impodobite cu material alb, roz sau mov, iar designurile pot varia, oferint un look unic fiecarei mese.

Am pregatit pentru voi o galerie bogata, o buna sursa de inspiratie pentru piesele centrale ce decoreaza mesele salonului unde se celebreaza evenimentul. Ce poate fi mai romantic decat decorarea meselor cu lumanari in combinatii inedite?