0
Posted August 21, 2016 by Stefan Apostol in Restaurante / Pizzerii
 
 

Hotel la Hanu’ lui Manuc, anunță Constantin Şerban CantacuzinoHotel la Hanu’ lui Manuc, anunță Constantin Şerban Cantacuzino

Constantin Şerban Cantacuzino, proprietarul Hanu’ lui Manuc, intenţionează să extindă afacerea şi să amenajeze în acest an un hotel. Un hotel cu 33 de camere la etajul clădirii. Va păstra atmosfera istorică. Investiţia nu va depăşi un milion de euro. Amenajarea se va finaliza în acest an.

Hotel la Hanu' lui Manuc, anunță Constantin Şerban Cantacuzino

Majoritatea spaţiilor sunt închiriate către companii precum Starbucks, City Grill sau Plafar. Închirierea este pe o perioadă de până la 15 ani. Preţul unui metru pătrat încadrându-se între 40 şi 50 de euro. Hanu’ lui Manuc are o suprafaţă totală de 3.700 de metri pătraţi. Încasările sunt de circa 57.000 de euro pe lună din chirii. Proprietarul spune că hanul nu este de vânzare.

Hotel la Hanu' lui Manuc, anunță Constantin Şerban Cantacuzino

Hotel la Hanu' lui Manuc, anunță Constantin Şerban Cantacuzino“Hotelul este în interior, partea de la etaj. Vrem să facem un butic – hotel. Are o particularitate pentru că intrarea în camera se face din cerdac. Cum era la Han odată. Sunt 33 de camere. Mai mult de 10.000 de euro n-ar trebui să coste renovarea. Eu deja am tot adunat în timp piese de mobilier. Băile trebuie să fie perfecte”, a spus Cantacuzino.