0
Posted April 22, 2015 by admin in Sfaturi utile
 
 

Idei inedite pentru numerotarea meselor la evenimente importante


Numerotarea meselor este foarte importanta atunci cand vine vorba despre organizarea evenimentului tau special. Pentru ca totul sa fie perfect si sa se desfasoare elegant, dupa ce ai stabilit lista invitatilor, este momentul sa stabilesti asezarea acestora la mese, in functie de diversele criterii alese de tine.

Pentru o buna desfasurare, la sosire, invitatii trebuie sa aiba o idee clara asupra locului rezervat pentru ei in cadrul evenimentului tau. De aceea numerotarea meselor este foarte importanta.Poti opta pentru metodele clasice de a afisa numarul mesei sau poti alege o varianta inedita, precum una dintre cele prezentate mai jos. La urma urmei, evenimentul tau trebuie sa fie memorabil, indiferent ca este nunta, un botez sau chiar o petrecere de aniversare!

Afiseaza fotografiile si numerele meselor cu stil, inspirandu-te din selectia noastra speciala. Numerotarea meselor cu piese minunate de lemn, hartie si scris caligrafic, rame si alte decoratiuni inedite decorate gratios. Indiferent daca nunta ta are o tematica rustica, vintage sau chiar un decor modern, numerotarea meselor poate fi adaptata conform stilului ales.

Alege varianta printata! Exista diverse modele pe internet care pot fi descarcate, iar tu il poti alege pe cel care ti se potriveste cel mai bine. De asemenea, caligrafia aurie da mereu o nota eleganta evenimentelor. Daca esti putin inclinat artistic, iti poti confectiona sincur numerele cu ajutorul hartiei modelate (dupa printarea unui font mai mare pe o bucata de carton, modeleaza si lipeste pe acest suport hartia impaturita).

Cauti metoda perfecta pentru numerotarea meselor? Nu trebuie sa cauti departe! Aceasta varianta inedita iti va impresiona cu siguranta invitatii: mergi la plimbare intr-o zi insorita si fotografiaza numere de strazi, case sau chiar semne de circulatie. Tot in categoria numerelor pe baza de fotografii, o alta varianta ar fi aceea cu poza ta sau cea de cuplu, in care sa fie indicat chiar de catre voi numarul mesei.

De asemenea, puteti opta pentru materiale diverse pentru numerotarea meselor invitatilor. ALegeti aluminiu sau, daca ziua voastra speciala se desfasoara in aer liber, pietrele pictate sunt extrem de interesante si potrivite pentru decor. Pentru ca mesajul in sticla ar fi mult prea subtil, mesajul pe sticla este o idee extraordinara!

Piesele centrale pot fi un foarte bun suport pentru numere. Fie ca se regasesc pictate pe vaza in care se afla florile, fie ca numarul este caligrafiat pe o simpla bucata de hartie parfumata si pozitionata langa piesa centrala, ideea este una minunata. Utilizati si placute ceramice, vor sublinia mai mult ideea de “casa de piatra”, iar oaspetii nuntii voaastre vor fi placut surprinsi.

O alta idee minunata este cea de a pozitiona numerele pe spatarul scaunelor. In acest fel nu veti incarca prea mult mesele oaspetilor, iar decorarea scaunelor este mereu o idee grozava. Si vorbind de idei minunate, ce spuneti despre constelatii? Inlocuiti numerele cu constelatii, pentru a da un aer romantic, sub stele, evenimentului vostru, chiar daca petrecerea are loc in interior.