0
Posted June 3, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

In trend – “Voal” de flori pentru mirese

In trend - "Voal" de flori pentru mirese
In trend - "Voal" de flori pentru mirese

In domeniul nuntilor, florile si-au gasit intotdeauna loc in buchetele mireselor, butoniere sau buzunare, pe masa invitatilor, etc. Dar miresele de astazi adopta din ce in ce mai des florile in par.

Coronitele de flori sunt o alternativa senzationala pentru eternul voal. Fie ca este vorba de o simpla floare, o coronita sau orice alta idee, florile purtate in par de mirese confera un look de copil, intr-un stil de la simplu la avangardist, ce aduc aminte parca de era Victoriana.

Crearea unui look perfect tine de stilul miresei dar si de cel al nuntii. Un aranjament indraznet, atent realizat va da senzatia de nunta sofosticata, in timp ce un aranjament mai lejer, mai neglijent, va da senzatia de relaxare, de nunta in aer liber.

Iedera, iasomia si alte tipuri de frunze asemanatoare creaza o baza buna pentru un asemenea aranjament, ca de altfel si frunzele de bujori si begonie, care adauga o alta nuanta de culoare. Ranunculusul, bujorii sunt disponibili in multe culori cu care putem crea o variatie de nuante. Trandafirii mici pot fi de asemenea o optiune buna.

Daca va hotarati sa optati pentu un “voal de flori” atunci trebuie sa va pregatiti 2 aranjamente: Unul pentru ceremonia nuntii si altul pentru petrecere. Astfel veti avea in permanenta flori proaspete si veti arata senzational intreaga seara.

In trend - "Voal" de flori pentru mirese In trend - "Voal" de flori pentru mirese In trend - "Voal" de flori pentru mirese In trend - "Voal" de flori pentru mirese In trend - "Voal" de flori pentru mirese In trend - "Voal" de flori pentru mirese In trend - "Voal" de flori pentru mirese In trend - "Voal" de flori pentru mirese In trend - "Voal" de flori pentru mirese In trend - "Voal" de flori pentru mirese