0
Posted May 19, 2015 by admin in Sfaturi utile
 
 

Insule care exista special pentru luna de miere de vis!


O luna de miere trebuie sa fie prima vacanta de vis petrecuta ca sot si sotie, o ocazie care nu poate fi celebrata altundeva decat intr-un mic paradis, numai al vostru, pentru a-l pastra ca amintire.

Visezi la o cina romantica sub clar de luna in timp ce briza va inconjoara, iar valurile sunt singura linie melodica ce acompaniaza romantica atmosfera data de licaritul lumanarilor? Uite unde poti avea parte de luna de miere a visurilor tale!

1.Insulele Mauritius: Mark Twain spunea ca “mai intai a fost creat Mauritius, apoi raiul a fost copiat dupa el”. Insula vulcanica, stramtori, cascade, padduri bogate, plaje cu nisipuri albe fine, palmieri si reciful de corali, perfectiune! O saptamana de vis in Port Louis este exact ce iti trebuie! Bucataria locala cu fructe tropicale si legume este delicioasa, iar sansa de a invata “sega”, dansurile indiene locale, este una unica!

2.Montego Bay: Luna decembrie si luna aprilie sunt cele mai bune perioade pentru o escapada in doi, iar vremea aici este perfecta, calma, plus ca temperatura apei este perfecta. O plimbare pe plajele nisipoase este cel mai romantic lucru pe care poti sa il faci cu proaspatul tau sot, mai ales daca este la apus… Admirati fauna marina facand scufundari la Plaja Cornwall sau cinati la un restaurant specific Jamaican! De nepretuit!

3.Insulele Cayman: Nu sunt cunoscute numai drept un paradis fiscal, ci un paradis in adevaratul sens al cuvantului. Clima tropicala este generoasa, cu temperaturi ce se mentin la 23 de grade celsius iarna si ajung la 29-30 de grade vara , iar asta va face din vacanta ta un vis devenit realitate. O saptamana de vacanta in Grand Cayman, insula inconjurata de recife de corali, pesteri si estuare, iti da posibilitatea de a face scufundari si de a profita de aventurile acvatice. Daca esti pasionat, trebuie sa stii ca doar in Grand Cayman poti gasi exemplare extrem de rare de Iguana albastra.