Cere o ofertaCere o oferta pentru aniversare evenimenteCere o oferta pentru decoratiuniCere o oferta pentru muzicaCere o oferta pentru foto-video

Localuri in Bucuresti

 


Adamos Band

 

 
Contact / Info
 

Telefon: 0741 788 654
 
Website: www.adamosband.ro
 
Pagina Facebook local/firma:: facebook
 
Servicii
 
 
 
 
 


 
Calitate
 
 
 
 
 


 
Profesionalism
 
 
 
 
 


 
Personal
 
 
 
 
 


 
Total Score
 
 
 
 
 
5/ 5


 

Pozitiv


Adamos Band, formatia numarul 1 pentru nunta ta

Negativ


Nu sunt comentarii negative


Scurta prezentare

Adamos Band este renumita pentru prestatiile sale live si pentru concertele de o inalta calitate artistica, Adamos Band este alegerea perfecta pentru o nunta ca-n povesti.

Posted July 10, 2015 by

 
Prezentare generala
 
 

Se spune ca perfectiunea unei nunti depinde de modul in care e gandita si aranjata, de servire, dar cel mai important, de muzica pe care o ai in seara si noaptea nuntii. Muzica buna poate transforma o nunta obisnuita intr-una pe care invitatii si mirii nu o vor uita nici peste 100 de ani. Alaturi de muzica buna, si formatia aleasa conteaza enorm, mai ales daca nunta e una cu pretentii.

Prezentare Formatie

Repertoriul international, dar si cel national se pot regasi in playlist-ul ales de dvs. pentru marele eveniment – petrecerea de nunta sau cumetrie. Melodiile Larei Fabian, de exemplu, isi gasesc locul langa hore sau sarbe pur romanesti, autentice, cantate cu drag si pasiune de cele doua voci exceptionale, premiate la diverse concursuri si „antrenate” la Scoala de Arta „O. Bancila” din Iasi sau Universitatea de Arte “George Enescu”- Iasi. Trombonul, trompetele, tuba si chitara,
basul, clapele si percutia din Adamos Band sunt combinate in cele mai neasteptate moduri pentru a asigura distractia garantata pe toata durata petrecerii. De fiecare data prestatia artistica este una live, energica, cu o sonorizare de inalta calitate din partea formatiei.

Si de Revelion sau in Pub-uri, Adamos Band stie sa intretina atmosfera si sa nu permita nimanui sa se plictiseasca ore intregi, totul printr-o energie extraordinara si o muzica de calitate, adaptata mereu la preferintele publicului si tendintele muzicale ale momentului.

Daca esti curios sa vezi imagini si videoclipuri cu prestatiile live ale formatiei poti intra pe adamosband.ro, site-ul oficial al formatiei, ii poti cunoaste pe instrumentisti si vocile suave si puternice si poti bate palma oricand pentru cel mai important eveniment din viata ta: nunta

Componenta Formatie

LIVIU ADAMACHI  – VOCE / TROMBONAdamos Band

Asist. univ. Liviu-Razvan Adamachi născut pe data de 28 Decembrie 1983 la Iasi. Si-a inceput studiile in anul 1995 la clasa de trombon a profesorului Ioan Toronciuc la Colegiul National de Arta Octav Bancila din Iasi. In decursul anilor de scoală a participat la numeroase concursuri naţionale si internaţionale si la olimpiade de muzică.

A absolvit Universitatea de Arte George Enescu Iasi la clasa aceluiaşi profesor mai sus mentionat in anul 2007. In anii facultăţii a colaborat cu diverse orchestre din tara. A absolvit studiile de Master a Univesităţii de Arte George Enescu in 2009. In prezent este Asistent universitar la Facultatea de Interpretare Muzicală din cadrul Univesităţii de Arte George Enescu si profesor colaborator la Colegiul Naţional de Artă Octav Bancilă Iaşi. Este fondatorul ansamblului Adamos Brass pe care il conduce si in prezent.

ANA-MARIA ABABEI – VOCEAdamos Band

Ana-Maria s-a nascut la 27 iulie 1995. Este eleva a Colegiului National de Arta “Octav Bancila” Iasi, unde a practicat chitara, pian si canto. Activitatea ei a luat amploare inca de cand avea 7-8 ani cand a inceput sa sustina spectacole si sa participe la concursuri si emisiuni.

Cateva premii semnificative sunt: Locul I la Festivalul National de muzica populara “Mugurelul”, Botosani, Locul II la Festivalul National “De la debut la succes”, Harghita, Locul I la semifinalele emisiunii concurs “Vocea populara”, Trofeul Festivalului ” Mostenite din batrani” , Botosani, Locul I la Festivalul International ” Constelatie muzicala”, Chisinau si multe altele. A fost invitata la posturile de televiziune: Tvr 1, Antena 2, Euforia tv, Favorit tv, National Tv, Romantica, Tvr 2, Iasi Tv Life. A participat la galele copiilor laureati si la premiile de excelenta si a avut turnee atat in Romania cat si in strainatate.

MARIAN AVASILOAIE – TROMPETAAdamos Band

Marian s-a născut pe data de 08 Septembrie 1987 la Vaslui. Studiază trompeta din clasa a patra, in gimnaziu a participat la diverse olimpiade si concursuri, obtinand numeroase premii. A inceput la Vaslui si apoi a venit la Iasi unde a terminat Colegiul National de Arta Octav Bancilă in anul 2008.

Pe perioada liceului a participat la olimpiade si concursuri naţionale si internaţionale unde a obtinut numeroase premii I si II. In prezent este student la Universitatea de Arte George Enescu din Iaşi. A devenit membru al formaţiei Adamos Brass in anul 2008.

DANIEL POPA – TROMPETAAdamos Band

Daniel Popa s-a născut pe data de 25 Decembrie 1988 la Vaslui. A inceput să studieze la Şcoala de Muzică Mihai Eminescu din Vaslui, studiază trompeta din clasa a cincea. A terminat Colegiul Naţional de Artă Octav Bancila in anul 2008.

A participat la numeroase festivaluri si concursuri naţionale de muzică. In prezent este student la Universitatea de Arte George Enescu Iaşi. A devenit membru al formatiei Adamos Brass in anul 2007.

MARIUS TIMPAU – CHITARAAdamos Band

Marius Ţîmpău a urmat Colegiul de Arta “Ciprian Porumbescu” Suceava , promotia 1998, Academia de Arte “George Enescu” Iaşi, Facultatea de Interpretare Muzicală, specializarea chitară, promoţia 2003. A fost profesor de chitară la Colegiul Naţional de Arte “C. Porumbescu” din Suceava intre anii 1998- 2007, actualmente profesor de chitară la Colegiul Naţional de Artă “Octav Bancilă” Iaşi, avand gradul didactic 2. Pe parcursul activităţii sale profesionale a participat la concursuri şi olimpiade şi a susţinut numeroase recitaluri individuale cu rezultate apreciabile.

A luat parte la cursurile de master-class a unor chitarişti cunoscuţi (Alexandre De Pau, Michel Sadanowski, Rafael Aguirre Miñardo, Andras Csaki, David Pavlovits). A susţinut numeroase recitaluri, individuale dar şi ca membru al cvartetului de chitare “Alhambra” in ICR Istanbul – Turcia, Filarmonica de Stat – Iasi, Centrul de Cultura “G. Apostu” – Bacau, Casa de Cultura – Radauti, Biblioteca Municipala “Radu Rosseti” – Onesti, Centru Civic – Vaslui, Festivalul National de Chitara Clasica – Iasi, Universitatea “Stefan cel Mare” – Suceava, Universitatea de Arte “G. Enescu – Iasi, TVR – Iasi, Radio Iasi, Festivalul Internaţional de Chitară – Cluj, Terra Siculorum International Classical Guitar Festival – Odorheiu Secuiesc – Sfântu Gheorghe, Muzeul Unirii – Iaşi, Casa Balş – Iaşi, Muzeul de Artă “Ion Irimescu” – Fălticeni, Festivalul Internaţional “Vacanţe Muzicale” – Piatra Neamţ, Ateneul Român – Bucureşti.

ALEXANDRU BIRLENGHEA – BASSAdamos Band

Alexandru Bîrlenghea s-a nascut in Onesti, Bacau la data de 28 februarie 1991. Este absolvent al Colegiului de Arta ,,Octav Bancila” Iasi dar clasele V-VIII le-a urmat la Liceul de arta ,,Margareta Sterian”. Actualmente este student la Universitatea de Arte ,,George Enescu”, Facultatea de Interpretare, compozitie si studii teoretice , la sectia Compozitie Jazz si Muzica Usoara.

In perioada anilor 2002-2009 a participat la numeroase concursuri zonale, nationale si internationale de interpretare, sectiunea Flaut unde a acumulat numeroase premii si diplome de merit. Concomitent a urmat cursuri de chitara bass la Scoala Populara de arte Buzau de unde a obtinut diploma de merit. Mutat la Iasi in perioada 2008-2009 a activat in cadrul Palatului Copiilor in grupul de elevi Junior Jazz Band ca si chitarist basist obtinand premiul I la concursul de muzica usoara , faza judeteana.Ca student la sectia Jazz a participat in anul 2011 la Festivalul Studentesc de Jazz de la Targu Mures. In anul 2012 pe langa festivalul de la Targu Mures a participat si la Festivalul studentesc de la Sibiu unde impreuna cu un band in care a activat ca basist, a obtinut premiul pentru cel mai bun aranjament orchestral. Momentan colaboreaza ca basist in diferite band-uri din Iasi si cu solisti consacrati: Mihai Popistasu band, Canaf Excentric Blues Band etc.

RAZVAN PIRVU – CLAPEAdamos Band

Razvan Pirvu s-a nascut pe 7 iulie 1993 la Barlad. A absolvit cursurile Colegiului National de Arta “ O. Bancila” –Iasi. Actualmente este student la Universitatea de Arte “G. Enescu” din Iasi, urmannd o dubla specializare: pian classic si compozitie jazz – muzica usoara. Experienta sa profesionala este intregita de recitaluri de muzica clasica si participari la festivaluri de jazz , dintre care amintim recitatul sustinut la una din cele mai mari universitati de arte din Europa – Mozarteum ( Salzburg – Austria), sau colaborarea sa cu orchestra Filarmonicii din Iasi, cand a interpretat Concertul nr.1 de Frederic Chopin

IUSTIN RUSU – PERCUTIEAdamos Band

Iustin Rusu născut pe data de 04 Mai 1985 la Bacau. A absolvit Liceul de Arta George Apostu din Bacau la clasa de percuţie in anul 2004. In urmatorii patru ani a fost student la Universitatea de Arte George Enescu din Iaşi la clasa de percuţie a Conf. Univ. Dr. Florian Simion.

In anii de studenţie a colaborat cu mai multe orchestre si ansambluri din ţară. A absolvit in anul 2008 iar in prezent este masterand in cadrul aceleiasi Universităţi si angajat la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti. A devenit membru al ansamblului Adamos Brass in anul 2009.

 

 

Oferte

In functie de eveniment si de cerintele publicului, va rugam sa ne contactati pentru a ne solicita o oferta personalizata!

Adamos Band

Mobil. 0741 788 654

Solicita o oferta Personalizata

Solicita o oferta

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Tip eveniment
NuntaBotezCununiePetrecere de firmaAniversareEvenimente businessAltceva

Nr. invitati
121-150 invitati151-200 invitati30-50 invitati51-70 invitati71-120 invitatipeste 200 invitati

Zone
Alta zona / LimitrofSector 1Sector 2Sector 3Sector 4Sector 5Sector 6

Alte cerinte / informatii

Serviciul de Solicitare Oferta al Localuri in Bucuresti are doar rolul de a informa localul selectat de dumneavoastra, in legatura cu solicitarea facuta.

Reprezentantul localului isi rezerva dreptul de a raspunde sau nu la solicitarea dumneavoastra.

Galerie foto

 

Galerie Video