Cere o ofertaCere o oferta pentru aniversare evenimenteCere o oferta pentru decoratiuniCere o oferta pentru muzicaCere o oferta pentru foto-video

Localuri in Bucuresti

 


Ambasad’Or Events & Leisure

 

 
Contact / Info
 

Telefon: 0720.956.267 / 0728.808.029
 
Adresa: Adresa: Drumul Odaii, Nr. 34-36, Otopeni
 
Website: www.ambasador-events.ro
 
Capacitate: Broadway 80 -120 persoane / Monte Carlo 120-180 persoane / New York 180-250 persoane / Ambasad’Or Grand Ballroom 300-600 persoane / Pavilionul Ambasad’Or 250 - 500 persoane
 
Pagina Facebook local/firma:: facebook
 
Tip Locatie/servicu:
 
Zona: ,
 
Numarul De Locuri: , , ,
 
Stilul Acestuia: , ,
 
Alege Meniul: , , ,
 
Optiuni Speciale: ,
 
Servicii
 
 
 
 
 


 
Calitate
 
 
 
 
 


 
Profesionalism
 
 
 
 
 


 
Personal
 
 
 
 
 


 
Total Score
 
 
 
 
 
5/ 5


 

Pozitiv


Ambasad’Or Events iţi oferă o locaţie de nuntă deosebită unde te poţi bucura alături de până la 1000 de invitaţi, iţi poţi aduce colaboratorii şi angajaţii în cadrul unui eveniment corporate de calitate, poţi organiza conferinţe de presa, seminarii sau orice alt tip de eveniment iţi doreşti.

Negativ


Nu sunt comentarii negative


Scurta prezentare

Oricât de pretenţios ar fi evenimentul pe care-l aveţi în plan, Ambasad’Or Center va da totul pentru reuşită: o echipă de profesionişti, logistică de înaltă clasă şi, nu în ultimul rând, un amplasament într-o zonă bine cunoscută oamenilor de afaceri.
De la conferinţe, lansări de produs, petreceri de firmă până la cocktailuri sau vernisaje, la Ambasad’Or Center se poate „desena” orice eveniment chiar dacă aşteptaţi peste 1.000 de invitaţi. Totul va ieşi fantastic.

Posted June 19, 2013 by

 
Prezentare generala
 
 

Ambasad’Or Events – 10.000 de mp. de Fericire

Ne plac poveştile cu final fericit! De aici vine şi filosofia Ambasad’Or : Zâmbeşte, Bucură-te, Petrece! Orice-am face, tu eşti în centrul atenţiei noastre. De asta, atunci când vrei să lucrezi lângă cei mai buni, vei alege o singură cale. Dacă citeşti acest text, ai ales deja!

Ai fost vreodată la un eveniment care ţi-a creat senzaţia că atingi o bucăţică de catifea? Ceva fin, elegant, cu un parfum aparte. Exact ca un coniac franţuzesc. Prietenii, colaboratorii sau angajaţii îţi sunt alături.

Ambasad’Or Events primeşte până la 1000 de invitaţi pentru evenimente corporate sau familiale în cele 4 Supersaloane dar şi în Ambasad’Or Grand Ballroom.

Ambasador Events, Ballroom, Nunti, Botezuri, Otopeni

Prezentare local/firma

Dacă îţi doreşti ca nunta voastră să fie Nunta Anului, atunci avem numai veşti bune.

Ambasad’Or Events este locaţia perfectă pentru a crea un eveniment unic. Restaurantul în care Maeştrii Bucătari se întrec în a vă face pe plac, sunetul muzicii pe care o ascultaţi cu plăcere şi o piscină uriaşă în aer liber, numită atât de fresh – Blueberry Pool.
Orice eveniment ai avea în plan, nu eşti singur!
Împreună, vom picta în detaliu tabloul evenimentului vostru. Indiferent că este o nuntă, un botez sau un eveniment de afaceri, vom presăra energie pozitivă în sufletul fiecărui invitat. Orice-ai visa în clipa asta…se poate! Până se vezi, până să simţi atmosfera Ambasad’Or, trebuie să te abandonezi într-o lume magică în care cuvintele şi imaginile te poartă spre ceva aproape nepovestibil. Am spus „aproape”…
Inspiraţi de Natură, am creat încă de la intrarea pe Domeniul Ambasad’Or o atmosferă imposibil de uitat. Alei de promenadă care brăzdează sofisticat spaţiul verde punctat de câteva băncuţe elegant aranjate în acest peisaj luxos. Aleea principală poate fi decorată cu un covor roşu pentru o primire demnă de Oscar sau cu incredibile torţe şi coloane romane pentru un efect cu adevărat impresionant.

Ambasador Events dispune de 4 saloane si un pavilion de vara :

Broadway – capacitate 80-120 persoane

In salonul Broadway  se pot organiza evenimente private cu până la 120 de invitaţi. Pereţi lambrisaţi cu lemn masiv şi capitonaţi cu piele, aceleaşi materiale fiind folosite şi la manufacturarea scaunelor.Aici veţi întâlni cel mai mare şi mai spectaculos bar din întreg Complexul Ambasad’Or: luminile multicolore vor face atmosfera atât de plăcută încât invitaţii nu se vor mai lăsa duşi acasă.

Monte Carlo – capacitate 120-180 persoane

Este un cochet salon cu două peluze amplasate de o parte şi de alta a lobby-ului. Veţi aprecia mobilierul stil Chesterfield care inspiră eleganţă şi clasicism, picturi murale cu foita de argint  precum si  un spectaculos candelabru cu cristale de Bohemia.

New York – capacitate 180-250 persoane

New York este  salonului care te face, încă de la intrare, să exclami: „Uau!” Un lobby spaţios cu un bar de interior discret luminat, mobilier de lux şi o garderobă primitoare.

Ambasador Grand Ballroom – capacitate 300-600 persoane

Grand Ballroom. Prin îndepărtarea peretelui despărţitor dintre saloanele New York si Monte Carlo aveţi la dispoziţie 1000 mp, 2 lobby-uri, 4 săli de baie, 4 baruri de interior şi, chiar zona traditionala pentru proţap

Pavilionul Ambasad’Or  – capacitate 250-500 persoane

Excelent pentru organizarea unei nunţi fastuoase, are în componenţa sa un cort şi piscină care pot găzdui până la 500 de persoane. Orice scenariu poate fi pus în aplicare pentru ca nunta să fie de neuitat.Oaspeţii pot fi întâmpinaţi pe marginea piscinei cu un cocktail, apoi se pot relaxa şi socializa protejaţi de baldachinele cu canapele din piele.

 

01

Ambasad’Or Events – Rezervă-ţi un Vis!

Oferte

Oferta speciala – Ultimele sambete din an!

Nunta – 69 euro*

Botez – 59 euro*

*meniu mancare, pachet bauturi si decoratiuni incluse

Ambasador Events, Ballroom, Nunti, Botezuri, Corporate Events, Otopeni

Cere o oferta personalizata din urmatorul tab!

Solicita o oferta

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Tip eveniment
NuntaBotezCununiePetrecere de firmaAniversareEvenimente businessAltceva

Nr. invitati
121-150 invitati151-200 invitati30-50 invitati51-70 invitati71-120 invitatipeste 200 invitati

Alte cerinte / informatii

Serviciul de Solicitare Oferta al Localuri in Bucuresti are doar rolul de a informa localul selectat de dumneavoastra, in legatura cu solicitarea facuta.

Reprezentantul localului isi rezerva dreptul de a raspunde sau nu la solicitarea dumneavoastra.

Galerie foto