Cere o ofertaCere o oferta pentru aniversare evenimenteCere o oferta pentru decoratiuniCere o oferta pentru muzicaCere o oferta pentru foto-video

Localuri in Bucuresti

 


 
Alta zona / Limitrof
 
 

Pentru ca fiecare eveniment este unic in viata dumneavostra si trebuie sarbatorit asa cum se cuvine va punem la dispozitie un salon elegant si cu bun gust.


 

Daca esti in cautarea unei locatii de eveniment cu adevarat deosebita, Restaurant Sytago este solutia!


Restaurantul Paradis din Bragadiru este o locatie deosebita, aflata la marginea Bucurestiului, departe de agitatia si zgomotul orasului!Este restaurantul ideal pentru ati oferi o nunta perfecta!


La Ikaria Greek Taverna te asteapta preparate realizate dupa procedee menite sa pastreze savoarea si proprietatile benefice ale ingredientelor. Totul este realizat dupa retete traditionale grecesti, captand astfel din magia buc...


Hotel Giuliano este un hotel impunator si totodata primitor, situat foarte aproape de Bucuresti in localitatea Bragadiru,la  aproximativ 20 min. de km.0 al capitalei ,dispunand de parcare proprie monitorizata video.


Cu un meniu diversificat si select, restaurantul Laguna Verde satisface orice pretentie culinara. Aici puteti savura preparate din bucataria mediteraneana, precum si specialitati cu specific pescaresc.