0
Posted May 12, 2015 by admin in Sfaturi utile
 
 

Luna de miere exotica! 3 locatii de vis


Ce poate fi mai romantic decat o luna de miere exotica? O vacanta in doi intr-un mic paradis, pe o plaja cu nisip auriu, intr-un hotel invaluit de farmec, lumanari la fiecare pas, plimbari sub clar de luna, sampanie si caviar? Suna perfect, nu-i asa?

Ti-am pregatit un top 3 al celor mai luxoase si de neuitat destinatii exotice pentru ca tu si jumatatea ta sa va petreceti luna de miere intr-un colt de rai!

 

3.Bali

Luna de miere exotica! 3 locatii de vis BaliI se mai spune si “dimineata lumii”, “Insula celor 1000 de temple” si “Insula zeilor”. Pe buna dreptate! Plajele cu nisip alb, pesterile sacre si muntii inalti fac din aceasta destinatie o locatie ideala pentru o luna de miere exotica. Aici poti face excursii in jurul insulei, poti practica sporturi de apa, scufundari si poti dansa sub clar de luna pana noapte tarziu. Plimbarile pe plaja, apusurile de soare care te vor coplesi, croaziere si cine romantice la lumina lumanarii… Asta te asteapta daca alegi Bali pentru a-ti celebra dragostea!

 

2.Insulele Maldive

Luna de miere exotica! 3 locatii de vis MaldiveCele 1.200 de insule de nisip imaculat se afla pe o intindere de apa turcoaza, unde tu si perechea sufletului tau veti trai unele dintre cele mai minunate amintiri admirand cele mai frumoase privelisti submarine din lume. O saptamana pe insula Cocoa, care are o lungime de 350 de metri, si poseda cea mai frumoasa plaja din maldive va fi o prima vacanta de neuitat pentru un tanar cuplu. Cele 33 de bungalow-uri pe apa, bariera de corali, serviciul eficace si discret, dar si rafinamentul maxim te vor incanta cu siguranta. O plimbare pe mare, servind sampanie la bord, printre delfinii caree fac tumbe nebunesti in jurul vasului sau chiar si o zi de relaxare in hamacele de culoarea nisipului sau pe cearsafurile din in italienesc vor fi desavarsite experiente pentru cei doi indragostiti.

 

1.Bahamas

Luna de miere exotica! 3 locatii de vis BahamasBahamas este crema cremelor cand vine vorba despre lux nelimitat, romantism si relaxare! Chiar daca esti o persoana privata si doresti intimitatea unei camere luxoase de hotel sau preferi izolarea pe o plaja pustie, aici este locul perfect pentru excursia vietii tale. Nassau detine unul dintre cele mai atractive porturi ale arhipelagului, iar centrul vechi are o arhitectura coloniala veche care poate fi considerata un mic paradis intr-un mic paradis! Aici este locatia ideala pentru luna de miere exotica, invaluita in lux accentuat de imbinarea armonioasa a peisajelor si serviciilor de top oferite de resorturile de 5 stele.