0
Posted July 2, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

Restaurante Steakhouse in Bucuresti

Restaurante Steakhouse in Bucuresti
Restaurante Steakhouse in Bucuresti

Carnea de vita a fost dintotdeauna considerata una dintre cele mai gustoase, sanatoase si rafinate dintre toate carnurile, iar afinitatea pentru aceasta a dus la aparitia unui numar mare de restaurante pentru care friptura de vita este ridicata la rangul de arta, prin calitate, mod de preparare si mod de servire.

Desigur, friptura de vita nu este o noutate pentru clientii localurilor din Bucuresti, insa o expetienta cu adevarat unica nu poate fi traita decat intr-un restaurant cu specific Steakhouse, acolo unde calitatea si pasiunea pentru gatit nu cunosc notiunea de compromis. Totul este atent selectionat si preparat pentru a le oferi clientilor o experienta de neuitat.

Cele mai bune restaurante Steakhouse folosesc cele mai scumpe sortimente de carne de vita pe care cumparatorii o vor gasi foarte rar in rafturile magazinelor. Si oricat am incerca, nu vom putea gati niciodata acasa aceasta minunata friptura . Pentru ca pentru localurile de specialitate, “steak-ul” inseamna daruire, pasiune si respect pentru clienti, transpuse in perfectiunea gustului.

Restaurantele Steakhouse folosesc soiuri de carne atent selectionate, certificate international, pe care o prepara cu migala pentru a satisface si cele mai exigente preferinte, iar dovada o reprezinta fragezimea si fustul deosebit al produsului finit.

Iar daca sunteti un pasionat al fripturilor de vita, cu siguranta nu veti regreta niciun moment ca ati ales un astfel de local:

1. Red Angus

Strada Franceza, numarul 56(Centrul Istoric)

Telefon: 0756 600 000

 

2. JW Steak House

Calea 13 Septembrie, numarul 90(Hotel JW Marriott)

Telefon: 021 403 1903

 

3. OSHO Steakhouse

Bulevardul Primaverii, numarul 19-21

Telefon: 021 568 3031/ 021 568 3032/ 0758 758 750