0
Posted July 2, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

Solutii stralucitoare pentru a incorpora auriul in decorul nuntii

Solutii stralucitoare pentru a incorpora auriul in decorul nuntii
Solutii stralucitoare pentru a incorpora auriul in decorul nuntii

Auriul este cu siguranta o culoare controversata, care se bucura atat de sustinere cat si de critici. Fiecare persoana are propria perspectiva asupra culorilor si fiecare se regaseste in culorile pe care le poarta sau le foloseste si in timp ce exista culori care nu vor fi intotdeauna la moda, auriul este o abordare ce nu isi va pierde niciodata stralucirea si popularitatea.

In ultima vreme, tot mai multe nunti incorporeaza auriul in diverse elemente, fie de decor, fie de vestimentatie, intrucat culoarea acestui metal pretios poate fi prezentata in diverse tonuri, de la mat, lustruit si pana la cel mai stralucitor, conferind un aspect regal oricarui stil de nunta. In timp ce unele mirese opteaza pentru fete de masa cu fir delicat auriu, altele opteaza sa integreze culoarea in tortul de nunta sau in design-ul invitatiilor.

Indiferent cat de mult auriu va doriti pentru propriul eveniment, exista o multitudine de solutii pentru a adauga un farmec auriu vestimentatiei, stilului sau nuntii in sine.

Si noi am cautat printre aceste solutii pentru a-ti oferi cateva idei unice de a incorpora stralucirea in petrecerea de nunta, in invitatii, in decor, in tort si in aranjamentele florale. Si chiar daca nu vei fi incantata de alegerile noastre, vei gasi cu siguranta o alta solutie care se potriveste stilului tau personal:decor stralucitor de nunta decor stralucitor de nunta decor stralucitor de nunta decor stralucitor de nunta decor stralucitor de nunta decor stralucitor de nunta decor stralucitor de nunta