0
Posted July 3, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

Stabileste buna dispozitie la nunta! Prin muzica!

Stabileste buna dispozitie la nunta! Prin muzica!
Stabileste buna dispozitie la nunta! Prin muzica!

In marea majoritate a cazurilor, petrecerea de nunta incepe cu o muzica lenta, pentru ca mai apoi sa se declanseze adevarata distractie.

Desigur, fiecare isi alege muzica in functie atat personale cat si ale invitatilor. Insa muzica pe care o alegi pentru nunta, exprima ceea ce vrei sa creezi.

In majoritatea cazurilor, muzica este folosita pentru a crea un raspuns emotional. Tu ce fel de emotii vrei sa evoci la nunta?

Muzica de la inceputul petrecerii este de obicei calma si romantica, aleasa pentru a relaxa invitatii, pentru a le reaminti motivul petrecerii si pentru a-i introduce subtil in atmosfera.

Petrecerea in sine este un mix de emotii, de la dragoste si romantism la intimitate, cu accent pe familie si traditii. Incepe cu ceremonia religioasa, cu sedinta foto si atinge punctul culminant pe ringul de dans.

Mirii deschid seara si tot ei o intretin. Iar tot ce conteaza este muzica. De aceea, este foarte important sa acordam atentie muzicii dar si celor care vor pune muzica.

Emotiile si experienta pe care doriti sa le oferiti invitatilor  si chiar si energia serii, pot fi influentate nu numai de muzica pe care o alegeti, dar si de felul in care este redata. Intalniti-va cu DJ-ul sau cu formatia inainte de nunta, discutati si faceti o proba. Aveti o multime de variante de unde sa legeti, astfel incat veti putea face alegerea potrivita.

Desigur ca trebuie sa va preocupe si preferintele invitatilor, insa nunta implica in primul rand mireasa si mirele. Voi sunteti actorii principali in aceasta seara, asa ca trebuie sa va asigurati ca muzica pe care o alegeti reflecta emotiile si experienta pe care doriti sa le transmiteti.