0
Posted July 7, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

Top 9 trenduri pentru luna de miere – Partea I

Top 9 trenduri pentru luna de miere - Partea I
Top 9 trenduri pentru luna de miere - Partea I

Fiecare noua generatie care se casatoreste intra implicit si pe “piata” lunii de miere, aducand dupa sine preferintele personale si dorintele in materie de calatorii. Destinatiile, resorturile su acyivitatile care i-au incantat pe parinti sau pe bunici in luna de miere cu siguranta nu mai sunt la fel de atragatoare.

Din fericire, apar in permanenta noi trenduri, oferindu-le cuplurilor noi oportunitati de relaxare si distractie. Asa ca, inainte de a va planifica luna de miere, aruncati o privire asupra trend-urilor si poate veti gasi unul care sa va caracterizeze:

1. Luna de miere intr-o tara din afara Uniunii Europene.

Pentru ca la ora actuala, politica este principalul subiect de discutie, in prim plan fiind Uniunea Europeana, rata de schimb dolar-euro si statele membre, multe cupluri tind sa evite aceste tari, mai ales datorita preturilor destul de ridicate.

Din fericire exista o multime de tari care nu apartin Uniunii Europene, alternative atragatoare unde cuplurile pot explora cultura Lumii Vechi si pot cheltui si mai putini bani.

2. Croaziera

Croazierele nu sunt atat de costisitoare pe cat ati crede si puteti ajunge sa navigati prin cele mai somptuoase porturi din Europa- Venetia, Monte Carlo, Barcelona- si sa petreceti clipe minunate in privelisti de vis fara a va “falimenta”.

3. Luna de miere “verde”

Persoanele preocupate de mediu se pot simti bine alegand o luna de miere care poate ajuta la bunastarea planetei, decat una care mai adauga un procent la poluare si alte probleme de mediu. Asa ca in trend este “vacanta verde” in zone retrase, neafectate inca de tehnologia coplesitoare.

4. Mexic

Probabil ca toata lumea a visat la un moment dat la o vacanta in Acapulco sau Cancun. Dar in prezent, trend-ul nu mai vizeaza aceste destinatii, ci mai degraba se orienteaza catre destinatii mai seducatoare, in hoteluri fermecatoare amplasate pe malurile raurilor si in apropierea siturilor istorice si arheologice.