0
Posted June 17, 2015 by Ana Cristian in Sfaturi utile
 
 

Trenduri pentru tortul de nunta in 2015 – Partea a II-a

Trenduri pentru tortul de nunta in 2015 - Partea a II-a
Trenduri pentru tortul de nunta in 2015 - Partea a II-a

Si pentru ca Partea I nu putea ramane descompletata, iata si continuarea. Ce ne mai pregateste 2015 in materie de trenduri pentru tortul de nunta:

  • Jucati-va cu formele

2015 este anul indraznelii si al formelor diferite. o baza patrata poate sustine o structura de niveluri rotunde, la fel cum o baza rotunda poate suporta o structura de inimi. Dimensiunile si formele tind catre diversitate in 2015 asa ca nu va sfiiti sa faceti combinatii iesite din tiparele geometriei.

  • Natural este mai bine

Anul acesta, nuntile vor fi scena florilor naturale, cu tortul in prim plan.

Daca in 2014, florile din zahar au fost incredibil de populare, 2015 va vedea o abordare mult mai naturala, cu flori proaspete invaluind tortul de nunta. O idee perfecta pentru o nunta “in trend”.

  • Personal

Este un trend “nebun” si neconventional, ar spune unii, dar se pare ca in 2015, cuplurile tind catre personalizarea tortului. Nimic nou pana acum, dar personalizarea nu se refera la stil ci la adaugarea unei amprente personale, de familie: o poza de familie, motto-ul familiei, emblema familiei.

Ideea pare una atemporala, ce te poate duce cu gandul la familii regale. Dar pana la urma, in ziua nuntii, mirele si mireasa devin Printul si Printesa.

Nu conteaza in ce stil va incadrati. Important este sa reflecte imaginea de cuplu. Poate fi vintage, modern, excentric, atata timp cat debordeaza “personalitate”.